CATALUNYA 2024

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA, 8 DE JULIOL
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA, 8 DE JULIOL

 

Estimat/da soci/a,

L’assemblea anual ordinària de Metges del Món-Catalunya tindrà lloc el pròxim 8 de juliol a la seu del Carrer Vila i Vilà, 73, entresol 1-2, de Barcelona, a les 17.00 h en primera convocatòria i a les 17.30 h en segona convocatòria. La taula d’acreditació estarà oberta entre les 16.45 i les 17.30 hores.

Com a presidenta de la Junta autonòmica vull animar-te a participar d’aquest espai associatiu. És la nostra obligació rendir comptes de 2023, informant sobre les accions dutes a terme, els projectes i la gestió econòmica de l’exercici. També t’explicarem la planificació per a aquest 2024, en el qual volem continuar comptant amb el teu suport.

Les teves aportacions són importants i la teva veu i el teu vot necessaris per a recolzar el projecte de MdM Catalunya.

L’ordre del dia de l’assemblea serà el següent:

  • Aprovació acta ultima assemblea
  • Canvi reglament, pel canvi d’adreça a Vila i Vilà
  • Informe gestió 2023
  • Comptes 2023
  • Planificació i pressupost 2024
  • Precs i preguntes

 

Tota la informació de l’assemblea estarà a la teva disposició a través del següent enllaç, on trobaràs tota la informació necessària com l’ordre del dia, o tota la documentació informativa: https://asamblea.medicosdelmundo.org/procesos-autonomicos/catalunya-2024/

*Durant els propers dies anirem actualitzant la informació de la web, per tal que la tinguis tota disponible abans de l’assemblea.

 

A més, si ets persona sòcia, de conformitat amb els estatuts de l’associació, podràs delegar la teva representació a l’assemblea en una altra persona sòcia si no pots assistir presencialment. Per a això només cal que enviïs un correu electrònic a catalunya@medicosdelmundo.org amb les següents dades: el teu nom, còpia escanejada o fotografia de DNI, NIF o passaport i el text “Delego el meu vot en:” (NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC de la persona en la qual delegues). Hauràs de posar en còpia el correu electrònic de la persona en la qual delegues. La persona en qui deleguis podrà representar fins a un màxim de cinc persones.

 

Totes les delegacions de representació es faran via correu electrònic des del dia d’avui fins al mateix 8 de juliol fins a les 13.00 hores.

 

Si tens qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres a través de 93 289 27 15 / +34 651 12 19 83 o escrivint a catalunya@medicosdelmundo.org i t’ajudarem a resoldre’l.

 

T’esperem el pròxim 8 de juliol de 2024

 

Àngels Camps Cervantes, presidenta de Metges del Món Catalunya